Roma-Nemz-Cisz-23-0222 pályázat

A Jobb Éket Közhasznú Egyesület 2023.-ban is sikeresen pályázott a Roma nemzetiségi pályázatokon.  A Roma-Nemz-Cisz-23-0222 számú pályázat keretében  elnyert összegből , 700.000,-Ft-ból,  „Egyéb máshová nem sorolható irodai szolgáltatás” feladatok ellátására Megbízási szerződés keretében 1 fő segítő munkatársat tudtunk alkalmazni, akinek a segítségével az Egyesület adminisztrációjában hathatós segítséget kaptunk. A program keretében alkalmazott munkatárs elvégzett sok olyan, az adminisztrációhoz tartozó feladatot, amik elvégzésére nem igazán volt lehetőség. Pl. irattár rendbetétele, leltározási feladatok, selejtezési feladatok, az adminisztráció hatékonyságának növelése, adományok kiosztásában, azok adminisztrációjában való segítségnyújtás. Feladatai közé tartozott még az Egyesület éves rendezvénytervének elkészítése, meghívók, plakátok, fotók készítése, árajánlatok beszerzése. Köszönet a Belügyminisztérium alá tartozó Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságnak, hogy 2023.-ban is lehetővé tette számunkra ezt a nagyszerű  lehetőséget!