Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a Egyesület szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény., a Büntető Törvénykönyv (2012.évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

Információk

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják és semmilyen módon nem kötik a Egyeületet. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Az egyesület fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Hivatkozások

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Egyesületet semmiféle felelősség nem terheli.
E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatos további információért kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz honlapunk Kapcsolat menüpontja alatt. 

Az egyesület fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezését kérjük jelentse be Ügyfélszolgálatunknak. A megkeresésben a név és elektronikus elérhetőség mellett a felhasználás kívánt módozatát is szükséges feltüntetni.

Kapcsolódó képek:

Megszakítás