Bogácsi három napos kirándulás

 Mindig nagy öröm ha bármilyen felajánlást kapunk, de most igazán nagylelkű adományban részerült a Bogáncsvirág Tanoda Sihell Ferenc (Sihell Ferry hivatalos oldala) és Sihell Cseke Viktória jóvoltából.
Mondhatni ilyen nagy ajándékban még nem is részesültünk, fantasztikus programokkal bővelkedő három napos kirándulásra hívták meg a tanodás csapatot Bogácsra!
Még egyszer hálásan köszönjük!

Hétfő reggel teli busszal indultunk Berhidáról, majd a bogácsi szállásunkat elfoglalva, ebéd után szafaribusszal, és gyalogosan vettünk részt a Bükk Szafari programján. A kisvasutas bogácsi körút végállomás a vidámpark volt, amit nagyon élveztek a gyerekek, így az esti fagyizás után, szuper élményekkel tértünk vissza a hotelbe pihenni. Másnap reggel ‘kerekes kisvonattal’ indultunk egy fergeteges strandbulira.  Ezt követően viharos gyorsasággal el is érkezett az utolsó harmadik nap, ahol a kengurufarmra is ellátogattak a gyerekek.

Hálás szívvel búcsúztunk a szervezőktől, hiszen nekik köszönhetően egy életre szóló élményként megmarad nekünk ez a bogácsi kirándulás!

Kapcsolódó képek:

Szántód – Nyári tábor

Augusztus 5. hétfőn, az Örökbe fogadok egy ovit segítségével, Henkel ajándékokkal a kezükben indultak a tanodás gyerekek a szántódi nyári táborba. A jó időnek köszönhetően, érkezésük után már csobbanhattak is a meleg vizű Balatonba. A szálláshelyükön és közelében is sok szabadtéri játékra van lehetőség, és a szállásadók egész héten ellátták őket mindenféle finomsággal. A programok között szerepelt a hajókázás, kompozás, szerda esti cirkusz Zamárdiban, és tárlatvezetéssel, kincskereső játékkal bővített majorság-látogatás Szántódpusztán.

Kapcsolódó képek:

Megszakítás